afHair

Galvanisk hemma SPA  |  Kosttillskott  |  Aloe Vera


Aloe Vera

AloeVera är en 1000-årig taggig och uråldrig liljeväxt som är känd för sin helande kraft för både ut och insida av kroppen.
Vår alltmer stressiga vardag bidrar till en snabbare och mer ohälsosam kost. Detta blir till slaggprodukter i vår kropp som lagras och hindrar så att vårt system inte kan ta åt sig den näring vid behöver, utan det går rätt igenom.

AloeVera kan användas som kosttillskott för mage och tarmsystem där den håller slemhinnan i magen i form och ökar upptaget av vitaminer i kosten. Den bevarar också balansen mellan goda och dåliga bakterier och motverkar en för sur miljö i magen.
Inom hudvården har AloeVera alltid spelat en betydande roll, inte minst på grund av att den tillför både fukt och näring.

Hela Forever Livings produktsortiment är av absolut högsta klass och innehåller kallpressad Aloe Barbadensis. Kallpressad för att bibehålla alla viktiga näringsämnen. Prova och känn skillnaden själv.Produkterna kan med fördel användas till ditt husdjur som mjukgörande kräm till förhårdnader, spenar, tassar (och hovar), tandkräm, duchkräm, kosttillskott eller som ett naturligt fästingmedel på din bästa vän!

Länk till presentation om AloeVera (pdf) >>