afHair

Galvanisk hemma SPA  |  Kosttillskott   |  Aloe Vera


Kosttillskott

Alla vet med sig att man bör äta bra mat. De allra flesta vet nog också, åtminstone i stort, vad som är bra mat.
Ändå är det väldigt många som mår dåligt, känner sig trötta eller lider av någon annan trist åkomma. Kanske anar vi någonstans innerst inne att vår sinnesstämning kan kopplas samman med kosten vi stoppar i oss, men man gör ingenting åt saken.

Med lite insikt i vad som faktiskt händer i våra kroppar när vi äter dåligt (snabbmat, frystorkat, halvfabrikat, på tok för mycket eller alldeles för lite) är det mycket svårt att förstå hur vi kan utsätta oss själva för en sådan behandling.
Grunden för en god hälsa är en balanserad kost, rik på färska och nyttiga ingredienser som förser kroppen med de näringsämnen den behöver.

Nuskin erbjuder en komplett metod för att bekämpa åldrande, med näringstillskott utformade för att nära och skydda din kropp. Använd gärna Hemma SPA på utsidan och Kosttillskott för insidan.
Deras unika produkt är ett komplett och exklusivt kosttillskott som främjar ett långt liv, hälsa och vitalitet.
Det som utmärker just detta kosttillskott är den unika sammansättningen och förpackningen som gör det möjligt med ett högt c-vitamin innehåll.

C-vitamin är en flyktig vitamin som bör intas i färskt tillstånd för att inte avdunsta.
Dessa unika portionspåsar ser till att du får i dig rätt mängd av aktiva c-vitaminer varje dag, så att din kropp lättare kan ta upp järn i den mat du äter.

Järn är viktigt för att behålla ett bra blodvärde, vilket ger kroppen ett starkt immunförsvar, allmänt välbefinnande och balans i kropp och knopp.
Ett bra blodvärde leder även i sin tur till att hårlöken får bra näring som gör att vi får ett frisk och starkt hår och starka naglar.

43 olika kosttillskott har nyligen granskats tillsammans med Läkemedelsverket och det visade sig att 30 av dessa inte höll måttet.
Vissa innehöll växter och olika extrakt som kan vara giftiga och beroendeframkallande. Några preparat innehöll dessutom ämnen som är läkemedelsklassade.
Säkerställ att det finns kliniska studier och forskning på de kosttillskott du äter, gärna oberoende forskning av andra instanser än företaget som säljer produkten. Det är även viktigt att tillskottet är i en form så att kroppen tar upp ämnena, annars går de rätt igenom och gör ingen nytta.
Vi svenskar köper kosttillskott för omkring 2 miljarder kronor per år. Och marknaden fortsätter att öka.
(Kolla in: 'Supplement watch' som är en oberoende sida som granskar olika preparat)

Det här är det enda kosttillskott på marknaden som erbjuder alla-pengarna-tillbaka-garanti om du mätt dina antioxidantvärden med scanner (före, och efter en månad) och du inte sett något positiv förändring.

Kosttillskottet inriktar sig på följande 7 viktiga områden:
  1. Korrigerar näringsbrister
  2. Innehåller balanserad näring för benstommen
  3. Stärker immunförsvaret
  4. Balanserar blodsockernivån
  5. Stöder hjärtkärlfunktionen
  6. Stöder cellgenerering och motverkar åldrande
  7. Stärker och underhåller antioxidantskyddet