afHair

MENY HÅR

Klippning
Vid förstagångsbesöket gör vi en konsultation där vi ser till ditt önskemål, ansiktsform, dagliga rutiner och utgångsläge. Håret klipps med olika tekniker, helst i lätt fuktat eller torrt hår för att se hårets naturliga rörelser. Efter klippningen gör vi en skön schamponering med några minuters huvudmassage och eventuellt öron massage. Allt avslutas med att vi blåser och fixar frisyren med styling produkter för att få fram den rätta stilen. Vid behov (på killar) läggs sista touchen med gammaldags rakning i nacken och klippning av ögonbrynen.
Klipp: 500-850 kr     Barn under 8 år: 360 kr     Kvällstillägg efter kl.18 och helger: +80kr/tim

Färgdesign
Vilket du vill ha några effekter, förändring på hårfärgen eller strukturen så tittar vi på dina naturliga färger och utgångsläget. Behövs en för-pigmentering på håret eller är du mest ute efter en utjämnande känsla. Vi använder oss av olika tekniker och olika material för att nå vårt mål. Behandlingen sker på torrt eller fuktigt hår och avslutas med tvätt och styling efter önskemål.
Toning från: 995 kr     Färg från: 1095 kr     För-pigmentering från: 150 kr     Av-färgning från: 600-1500 kr

Slingor
Slingor kan vara en effekt eller förändra en helhet. Slingor kan göras i hätta, tätt eller glest och med olika produkter som förgyller eller färgar. Folieslingor gör det lättare att få fler olika färger eller nyanser och partiella effekter. Även här kan håret behöva en för-pigmentering eller för-behandling för att färgen skall fästa. Behandlingen sker på torrt hår och avslutas med tvätt och styling efter önskemål.
Vid klippning och slingbehandling vid samma tillfälle erhålles 100 kr i rabatt.
Hätta-slingor från: 995 kr     Folieslingor från: 1295 kr     För-pigmentering från: 150 kr
ProCortexx i behandling från: 165 kr     ProCortexx separat kur från: 400 kr

Permanent
Vilket du vill ha lockar, rakt eller bara lite stöd i håret för ett tag. Tänk på att det blir ett helt nytt sätt att fixa håret efter denna behandling…!! Vid klippning och permanent vid samma tillfälle erhålles rabatt.
Permanent kort hår från: 1250 kr     Permanent långt hår från: 1900 kr     Spiral permanent från: 3000 kr
Rakpermanent från: 1200 kr

Keratin behandling
För att lugna hysteriska lockar eller för att fylla håret med näring om det är kemiskt förstört.
Håret tvättas 3-5ggr innan keratinet penslas på. Verkningstid beroende på önskat resultat.
Efter sköljning och föning avslutas behandlingen med plattjärn. Det går att tvätta eller skölja håret direkt efteråt.
Men helst ingen färg eller annan kemisk behandling på några dagar.
GK-behandling: 1400-4995 kr (beroende på längd och volym)    Lugg: 900 kr

Hårbottenmassage
Lite avslappning och lyx för hårbotten med torr-massage för bästa friktion till lugn avslappnande musik. Avslutas med en schamponering med hårinpackning, öron- och nackmassage och du kommer att känna dig som en ny människa. Allt avslutas med att vi blåser håret torrt.
Hårbotten massage inkl. inpackning & styling: 620 kr

Fest
Vilket det är bal, nyår, födelsedagsfest eller annan högtid då du vill känna dig lite extra fin kan vi sätta upp hela eller delar av håret. Löshår eller hårdelar kan beställas innan. Vi lockar, flätar eller plattar håret för att få fram din bästa sida. Ta gärna med egna associarer, smycken, broscher, pinnar, fjädrar eller blommor att smycka med.
Festhår från: 600 kr per timma.

Make up
För att framhäva din vackraste sida, kan rätt make up göra underverk. Romantisk, sotig, naturlig, brud eller bara en lätt vardags make up görs med naturliga mineral produkter eller dina egna favoriter. Vill du ha en egen makeup artist så bör det bokas innan. Min väninna Annica hjälper gärna till, hon har också jobbat i flera år som hudterapeut och kan hjälpa till med förberedande ansiktsbehandling eller benvax m.m.
Make up ca 45 minuter: 600 kr     Egen make up artist ca 60 minuter: 900 kr.

Ögonbryn och fransar
Att noppa och forma vilda ögonbryn uppfattas som en liten ansiktslyft, både på killar å tjejer. Lite färg för att markera formen på ögonbrynen och färg på fransarna är sista pricken över i´ et. För att ta bort oönskad hårväxt används pincett, snöre eller rakblad.
Brynformning: 120-150 kr     Brynfärg: 120 kr     Ögonfransfärg: 220 kr     Paket pris (alla 3 beh.): 400 kr

Öronhål
Här används Blomdahls patenterade och sterila verktyg. Om kunden är under 18 år bör behandlingen ske i målsmans sällskap. Titan är den metall som innehåller minst nickel och rekommenderas vid håltagning.
Karta med olika örhängen i titan finns att välja på.
Öronhål 1styck: 280 kr     2 styck: 350 kr

Avbokningsregler: Vid uteblivet besök, el avbokning mindre än 24 timmar innan, debiteras 100%.