afHair

Hår  |  Vård  |  Tunnhårig  |  Löshår  |  Bröllop


En del säger till mig: "Jag har ingen frisyr just nu…."
Men hallå… alla har en frisyr, det beror bara på hur man tolkar och stylar det.
Jag har med åren lärt mig att förstå denna synonymen som egentligen är: "jag gillar inte mitt hår just nu" men gissa vilka underverk man kan göra med klippning och styling på håret !! Som pricken över i kan man också noppa och färga ögonbrynen. Det brukar kännas som en mini-face-lift.

Jag ser på håret som ett smycke!
Ett smycke som vi kan förändra efter ålder, årstider, livssituation eller kanske av praktiska själ.

Mitt mål är att få alla medmänniskor mer hårmedvetna, och förstå att hårstrået har sin livscykel och kan förändras. Den dagliga skötseln är minst lika viktig som kunskapen och erfarenheten hos den frisör man besöker. Beroende av styling preparat och olika tekniker så kan man skapa de mest vidunderliga frisyrer.

Var rädd om det långa håret i sommar!
Förutom att ett solkysst hår kan få vackert somriga nyanser, så sliter sol och bad oerhört på ett långt hår.

Hjälp håret att behålla sin spänst med en BRA inpackning, helst före, under och efter semestern. Glöm dock inte att handdukstorka håret innan, så att det suger upp inpackningens näring på bästa sätt (avsluta med en balsam som sluter fjällskikten).

Bäst skyddar du håret i solen med en solhatt eller scarf, annars är solspray med solskyddsfaktor ett alternativ. Tänk på att det är topparna som är äldst som behöver mest skydd.

Vårda håret till vardags med BRA hårprodukter innehållande proteiner och fukt beroende på din hårtyp. Du tjänar på att lägga några extra kronor på BRA hårvård (hårvårdsprodukter köpta och rekommenderade av professionell frisör) eftersom det bygger upp håret istället för att rengöra det så hårt så att det blir torrt, poröst och FÖR rent.

Variera gärna sommar-toffsen med andra alternativ för att inte slita på håret på samma ställe för ofta. Använd en skonsam krokodilklämma, flätor eller tvinna håret. En blomma (äkta eller inte) kan förgylla håret vid festligare tillfällen.


Lockigt hår är för många ett gisssel, men för andra en dröm. Efter år av egen frustation och erfarenhet har jag säkert goda råd att dela med mig av, vilket du använder "balsam-metoden" eller inte. För att få ett lockigt hår, vackert lockigt, så handlar det oftast om teknik och kunskap. Jag vill vara ödmjuk och säga att jag inte kan allt om lockigt hår, men jag har själv växt upp med en kvast på huvudet och vet att hårfönen kan vara ens värsta fiende. Med en tratt på fönen så kan även "vi" bli torra bakom öronen och få spänstiga lockar att hålla i flera dagar.

Håret kan göra mycket för ett utseende på en person och det känns viktigt för många. På afHair får du de tips och råd du kan behöva för hjälp till självhälp och tillsammans kan vi skapa en ny stil med form och textur eller varför inte "klippa det långt".

Jag jobbar lite oregelbundna arbetstider då jag är engagerad i flera projekt. Vill du komma i kontakt med mig så lämna ett tydligt meddelande på svararen så ringer jag upp i slutet på dagen. Annars når du mig snabbast via sms.

Vi ses!


Klicka för priser >>