afHair

Hår  |  Vård  |  Tunnhårig  |  Löshår  |  BröllopMånga tycker att det är roligt att leka med håret och förändra sitt utseende. Med löshår och hårdelar kan man göra det hållbart i flera månader eller bara för en kväll. Vilket du vill ha volym, längd eller effekter så finns det oändliga kreativa möjligheter med löshår. Det finns flera sätt att sätta på ett löshår nu för tiden. Olika frisörer gillar att jobba med olika metoder.

Keratin vax:
Keratin är det protein som naglar och hår är uppbyggda av. Varje slinga värms på plats med en värmetång.

Lim:
Detta består av ett siliconbaserat lim och används mest till konstgjort löshår.

Microringar: är små kopparringar och slingor som kläms fast vid det egna håret med en tång.

Tape hår:
Fastsättning av hårdelar på trens med tejp.

Clips:
Antingen små hårdelar eller längre trensar som sätts fast genom att sätta clipset/spännet i tupering vid hårbotten. Lätt att fixa själv för en kväll!

Sen kan man även sy fast trensar i små inbakade flätor längs hårbotten. Det finns också lösa hårdelar med krokodilklämma, snodd, clips, bananklämma, postisch, ögla och 3/4 dels peruker. Allt beror på till vilket ändamål det skall användas. Alla hårdelar och löshår finns i olika färgprover så att man lätt kan se och jämföra med sitt eget innan beställning (3 dagars leveranstid)

Jag använder mig gärna av microrings-extentions då det är mycket skonsamt för håret och lätt att åter användas och flyttas upp. Det är ett äkta asiatiskt hår som är blekt och infärgat. Det ser ut som och känns som ditt eget, och det kräver också lika bra behandling och produkter.

Kom in eller boka gärna en tid för bästa konsultation och prisuppgifter.