afHair
 • Mina händer är oftast upptagna och jag lägger full fokus på min kund i stolen.
  Därför bokar och avbokar du din tid själv via min ONLINEBOKNING.
  Välj behandling (kategori) och sen en tid som passar dig. Bokningsbekräftelse sänds till din mailadress, så var noggrann där.
  Är något oklart är du välkommen att sända mig ett sms till: 0707-24 91 50
  (Vissa behandlingar tex. bruduppsättning är inte bokningsbara via hemsidan, pga att jag behöver info om dina önskemål för att veta tidsåtgången, kontakta mig via sms så löser vi det)

 • Efter många år som lockig frisör så har jag förstått att det generellt finns STORA kunskapsbrister hos frisörer i Sverige inom ämnet lockigt hår. Jag vill härmed öka kunskapsnivån redan från utbildningen i skolan. Hjälp mig att påverka myndigheterna.
  Klicka på länken, skriv under petitionen och DELA gärna...!
  http://www.skrivunder.com/lockande_kunskap


 • Vill du följa mig på sociala medier?
  Facebook: afHair >>
  Facebook: Lockigt hår - ett lockande ämne... >>
  Instagram: afhairgbg >>


 • Vill du bli klippt av mig men bor närmare Stockholm?
  Jag klipper även på Markvardsgatan i Vasastan lite då och då. Håll utkik efter datum på fb-sidan:
  Lockigt hår >>


 • Det är inte alla som självklart har hår på huvudet av olika orsaker. Jag har en vän med stort hjärta som vill hjälpa barn att hjälpa andra barn. Carina har startat en ideell förening som heter Änglahår dit man kan skänka sitt hår.
  Jag var med i start-up fasen och hjälpte henne med den första informationsfilmen.
  Läs mer om hennes planer här >> • På frisörkurs i Alicante i Spanien fick jag äran att lära andra frisörer om SJÄLVFALL & LOCKAR. Ett litet hopp tänds... kanske fler frisörer kunde ta tillvara på lockiga kunders självfall och inte platta allt de ser eller göra håret till en risbuske.
  Kursen blev mycket uppskattad och konceptet är klart :-) Se film >>
  Be din frisör att kontakta mig för mer information.
 • Denna bilden är jag lite stolt över. Den är från ett seminarium där jag fick möta Sveriges mest kända (och dyraste) frisör Johan Hellström. Han kan titulera sig "Kunglig hovleverantör" och hjälper Drottning Silvia när hon skall vara fin. Han berättade om sin karriär, som arvtagare av Björn Axéns imperium, ledarskap och visioner. Härlig kille...
 • Efter en fantastisk resa till Kenya 2010 fick jag många nya insikter: Läs mer här >>
  Det är långt ifrån alla som har det så bra som vi här i Sverige och planeten håller på att förstöras om vi inte tar aktiva beslut. Därför klimatkompenserar jag och du via din behandling hos mig. Därför går 10kr av varje behandling till BetterGlobe projektet i Afrika. Salongen har nu i flera år bidragit till träd och donationer i Afrika vilket har resulterat i att det nu finns 96 träd i Kenya som binder mer koldioxid från atmosfären än salongen släpper ut på ett år. Genom detta bidrar vi med ett klimatpositivt arbete och har stolt tagit emot ett certifikat för att vara koldioxidneutral, som hänger på väggen i salongen :-)
  Att köpa träd i Better Globe bekämpar fattigdom, bidrar till en bättre miljö, och du får dessutom pengarna tillbaka, Win-Win-Win!!

  Titta på filmen
  och läs mer på
  Better Globes
  hemsida >>

  När du vill köpa egna träd eller donationer på BetterGlobes hemsida ska du uppge vart du fick informationen ifrån, mitt kundnummer är 16534 eller kontakta mig gärna, så hjälper jag dig. Det är kul att gå in på Google earth och titta på plantagen från ovan och följa trädens uppväxt.