afHair

MENY HÅR

Klippning
afHair är ingen "vanlig" frisörsalong. Här tar vi gärna fram hårets eget potential i form av självfall och lockar. Vid förstagångsbesöket gäller det att lära känna och se hårets naturliga potential. Vi gör en konsultation där vi pratar om hårets kondition, ditt önskemål, ansiktsform, dagliga rutiner, produkter o.s.v. Håret klipps med olika tekniker, helst i torrt eller lätt fuktat hår för att se vad som händer med hårets egna rörelser. Efter klippningen gör vi en skön schamponering eller en snabb-kur om du önskar det. Allt avslutas med en styling-utbildning som är anpassat just för ditt hår och ditt liv, för få fram den önskade stilen.
Om du bokat "Ny-kund" efter den 6/8 ingår även min bok: Självfallet - ett lockande ämne. Efter första besöket landar du som kund i en längd-kategori där tiden och priset anpassas till din hårlängd och tjocklek. Deva cut är för dig som har väldigt små tighta lockar (affrohår)
Klipp: 690-2520 kr     Barn under 8 år: 590 kr     Kvällstillägg efter kl.18 och helger: +80kr/tim

Färgdesign
Vilket du vill ha några effekter eller förändring på hela hårfärgen så tittar vi på dina naturliga färger och utgångsläget. Klarar håret av en kemisk behandling? Behövs en för-pigmentering på håret eller är du mest ute efter en utjämnande känsla? Vi använder oss av olika tekniker och olika material för att nå vårt mål. Behandlingen sker på torrt eller fuktigt hår och avslutas med tvätt och styling efter önskemål.
Färg: 1450-3395 kr     För-pigmentering från: 150 kr

Slingor
Slingor kan vara en effekt eller förändra en helhet. Slingor kan göras med hätta, folie eller på frihand, tätt eller glest och med olika produkter som förgyller eller färgar. Folieslingor gör det lättare att få fler olika färger eller partiella effekter. Håret kan behöva en för-behandling eller efter-behandling i form av kur eller nyansering. Behandlingen sker på torrt hår och avslutas med tvätt och styling efter önskemål.
Slingor: 1395-3295 kr     För-pigmentering från: 150 kr

Permanent
Vilket du vill ha lockar, rakt eller bara lite partiell stöd i håret för ett tag. Tänk på att det blir ett helt nytt sätt att fixa håret efter denna behandling...!! Vid klippning och permanent vid samma tillfälle erhålles rabatt.
Lockpermanent: 1860-3800 kr     Rakpermanent: 1695-4500 kr

Keratin behandling
För att lugna hysteriska lockar eller för att fylla håret med näring om det är kemiskt förstört.
Håret tvättas 3-5ggr innan keratinet penslas på. Verkningstid beroende på önskat resultat.
Efter sköljning och föning avslutas behandlingen med plattjärn. Det går att tvätta eller skölja håret direkt efteråt.
Men helst ingen färg eller annan kemisk behandling på några dagar.
GK-behandling: 1400-4995 kr (beroende på längd och volym)    Lugg: 900 kr

Fest
Vilket det är bal, nyår, födelsedagsfest eller annan högtid då du vill känna dig lite extra fin kan vi sätta upp hela eller delar av håret. Löshår eller hårdelar kan beställas innan. Vi lockar, flätar eller plattar håret för att få fram din bästa sida. Ta gärna med egna associarer, smycken, broscher, pinnar, fjädrar eller blommor att smycka med.
Festhår från: 780 kr per timma.

Make up
För att framhäva din vackraste sida, kan rätt make up göra underverk. Romantisk, sotig, naturlig, brud eller bara en lätt vardags make up görs med naturliga mineral produkter eller dina egna favoriter. Vill du ha en egen makeup artist så bör det bokas innan. Min väninna Annica hjälper gärna till, hon har också jobbat i flera år som hudterapeut och kan hjälpa till med förberedande ansiktsbehandling eller benvax m.m.
Make up ca 45 minuter: 600 kr     Egen make up artist ca 60 minuter: 900 kr.

Ögonbryn och fransar
Att noppa och forma vilda ögonbryn uppfattas som en liten ansiktslyft, både på killar å tjejer. Lite färg för att markera formen på ögonbrynen och färg på fransarna är sista pricken över iŽ et. För att ta bort oönskad hårväxt används pincett, snöre eller rakblad.
Brynformning: 140 kr     Brynfärg: 140 kr     Ögonfransfärg: 260 kr     Paket pris (alla 3 beh.): 400 kr

Öronhål
Här används Blomdahls patenterade och sterila verktyg. Om kunden är under 18 år bör behandlingen ske i målsmans sällskap. Titan är den metall som innehåller minst nickel och rekommenderas vid håltagning.
Karta med olika örhängen i titan finns att välja på.
Öronhål 1styck: 280 kr     2 styck: 350 kr

Avbokningsregler: Vid uteblivet besök, el avbokning mindre än 24 timmar innan, debiteras 100%.